ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών στο Χιονάτο - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών στο Χιονάτο

Στη σύλληψη δύο Αλβανών προχώρησαν οι Αρχές στο Χιονάτο Καστοριάς. σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δύο άτομα για εμπορία ναρκωτικών.Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 4.811 γραμμάρια ακατέργαστης
κάνναβης. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ακόμη ότι οι δράστες δεν είχαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Κοζάνη,  17 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα 
που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή 
ναρκωτικών ουσιών στη χώρα
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, μέλη της ομάδας, οι οποίοι κατελήφθησαν να εισάγουν ναρκωτικά στο εσωτερικό της χώρας  
Αναζητούνται άλλα δύο (2) άτομα 
Κατασχέθηκαν 4.811 γραμμάρια κάνναβης  
Στα πλαίσια στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισόδου ναρκωτικών στη χώρα, χθες (16.03.2014) τις βραδινές ώρες στο Χιονάτο Καστοριάς,  αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (28 και 29 χρονών), ενώ αναζητούνται και δύο συνεργοί τους, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών. 
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν σε δασική περιοχή στο Χιονάτο Καστοριάς ομάδα τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι είχαν εισέλθει πεζή, παράνομα στη χώρα. Κατά τη διαδικασία προσέγγισής τους για να προβούν στον έλεγχο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο εξ αυτών, ενώ οι υπόλοιποι εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής, αλλά και την εγγύτητά τους στην ελληνοαλβανική μεθόριο,  τράπηκαν σε φυγή.
Από τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες έφεραν σακίδια πλάτης, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2.295 και 2.516 γραμμαρίων, αντίστοιχα.
  
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
κάνναβη συνολικού βάρους 4.811 γραμμαρίων και 
ένα (1) κινητό τηλέφωνο
Το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria