ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEE KASTORIA - OlaDeka

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEE KASTORIA

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEE KASTORIA

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 η κοπή της βασιλόπιτας από τη Κίνηση Φοιτητών για την Ευρώπη AEGEE – KASTORIA.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεβασμιότατος κ.κ. Σεραφείμ ,
ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Σίσκος Ευάγγελος, καθηγητές,

ο Υπεύθυνος της βιβλιοθήκης κ. Μπούρτσος Σάκης,η Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καστοριάς κα. Νικολάου Κατερίνα, η Υπεύθυνη λειτουργίας του Ενυδρείου Καστοριάς κα. Λάτσιου Άννα καθώς επίσης φοιτητές και μέλη της οργάνωσης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρο στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, όπου και πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη.

Ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ δώρισε στον Αντιπρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μία εικόνα για το ΤΕΙ της Καστοριάς μας.

Και ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας τίμησε με την σειρά του τον Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ με ένα αναμνηστικό του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας και το βιβλίο του, της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας όπου και το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του ΤΕΙ μας, ας ελπίσουμε αυτό να συμβολίσει την παραμονή του ως έχει, ειδικότερα στην Καστοριά μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις του σχεδίου Αθηνά.

Έπειτα ο πρόεδρος της AEGEE – KASTORIA Εμμανουηλίδης Παναγιώτης ανακοίνωσε τον διαγωνισμό έκθεσης για τους σπουδαστές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά με θέμα:
“Ο πολιτικός λόγος, ως βασικό συστατικό της Δημοκρατίας στην Αρχαία Ελλάδα, φαίνεται ότι περνά μια κρίση. Ποια κατά τη γνώμη σας, στοιχεία του πολιτικού λόγου επιβιώνουν σωστά μέχρι σήμερα και ποια έχουν παρακμάσει; Ποιοι, εάν υπάρχουν κάποιοι, νομίζετε ότι δε θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα στον πολιτικό λόγο; “

Η διάρκεια παράδοσης των εκθέσεων είναι 2 μήνες με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή του Θωμά 27 Απριλίου 2014. Οι εκθέσεις θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email : [email protected]

Οι τρεις πρώτες εκθέσεις θα βραβευθούν με χρηματικό βραβείο (150, 100 και 50 ευρώ) και θα δοθούν δύο έπαινοι στον τέταρτο και στον πέμπτο. Επίσης, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες δίπλωμα συμμετοχής.

(Την πρωτοβουλία διοργάνωσης του διαγωνισμού είχαν η Μητρόπολη Καστοριάς – το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας και η AEGEE KASTORIA)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

aegee-kastoria
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria