ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - 4η ΜΕΡΑ - OlaDeka

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ – 4η ΜΕΡΑ

Έγκαιρη ενημέρωση από την Κοπενχάγη – Μέρα 4η: Η δημοπρασία συνεχίζεται με συλλογή από Mahogany, Mahogany Velvet, Palomino, Palomino Velvet and Black mink skins με πωλήσεις επίσης 100%  και τιμές αρκετά χαμηλότερες από τις αντίστοιχες περσινές:

Top Lot: Chinchilla

Το τσιντσιλά top lot δημοπρατήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου και αγοράστηκε από την Ιταλική εταιρία sap fur.

O Alessandro Paiaro από την SAP FURS αγόρασε το chinchilla top lot με 1000 DKK το δέρμα.

The Chinchilla top lot was auctioned at February 10th, and went to the Italian company SAP FUR, who calls the skins the most luxury and special material.

Mr Alessandro Paiaro from SAP FUR in Italy bought the Chinchilla top lot for 1000 DKK per skin at the February auction.


 Top Lot: Silverblue Velvet Female


Ο Κορεάτης Kim Jong Hwan εκπροσωπώντας την KunSan Pil’s Trading Company αγόρασε τα θηλυκά Silverblue Velvet top lot με 590 DKK.


Top Lot: Black Cross Male


O Δημήτριος Μανιός από την εταιρία Centro Bel Furs ήταν ο αγοραστής των ξεχωριστών αρσενικών Black Cross με τη βοήθεια του broker Michael Lehrfreund.

Η Centro Bel Furs ιδρύθηκε το 1979 από τον Δ.Μανιό και έχει ως κύρια εμπορική στόχευση στην αγορά της Ρωσίας. Η εταιρία εδρεύει σε κοντινή περιοχή της Μπολόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζει top lot από την Κοπενχάγη και η στρατιγική του είναι ξεκάθαρη στο ότι επιδιώκει να εξασφαλίζει τα καλύτερα για τους πελάτες του. Ο Μανιός μετρά τουλάχιστον 40 συμμετοχές στη συγκεκριμένη δημοπρασία και τα top lot που εξασφάλισε προορίζονται για τη νέα του κολεξιόν από jackets.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria