ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δήλωση του Ανέστη Αγγελή μέσω facebook - ''Κάνει κάλεσμα-πρόσκληση και βάζει τέλος στα σενάρια που τον θέλανε να μην είναι υποψήφιος'' - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δήλωση του Ανέστη Αγγελή μέσω facebook – ”Κάνει κάλεσμα-πρόσκληση και βάζει τέλος στα σενάρια που τον θέλανε να μην είναι υποψήφιος”

 ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δήλωση του Ανέστη Αγγελή μέσω facebook – ”Κάνει κάλεσμα-πρόσκληση και βάζει τέλος στα σενάρια που τον θέλανε να μην είναι υποψήφιος”.

Δείτε την ανάρτησε ο Ανέστης Αγγελής πριν από λίγα στο facebook:


Σε μια εποχή , που η γενικότερη κρίση χτυπά την πόρτα του καθενός μας χρέος όλων μας είναι όχι μόνο να αντισταθούμε αλλά και να δράσουμε.

Με περίσκεψη, σύνεση και ευθύνη να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες που σε τοπικό επίπεδο θα εγγυηθούν μια κοινωνία αλληλεγγύης και δημιουργίας .

Χωρίς ξύλινους κομματικούς εναγκαλισμούς , εγωιστικές διαδρομές, επιφανειακές ερμηνείες, χτίζουμε την Δική μας πρόταση με στόχο να ενώσουμε την εμπειρία με τον ενθουσιασμό των νέων, τις δυνατότητες με το αποτέλεσμα, την παθητικότητα με την δράση.

Η πρόταση αυτή απευθύνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες του Δήμου Καστοριάς και μέσα από έναν ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο καθορίζουμε τους στόχους, την πορεία και την δράση μας.

Ελαχιστοποιούμε το ΕΓΩ μεγιστοποιούμε το ΕΜΕΙΣ, φωτίζουμε το μέλλον για μια τοπική κοινωνία πρότυπο.

svouranews
                                   
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria