Έρχονται νέα κόμματα από τους πολίτες ως απάντηση στο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό - OlaDeka

Έρχονται νέα κόμματα από τους πολίτες ως απάντηση στο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό

Μια χούφτα κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες της μεταπoλίτευσης σε συνεργασία με τα κόμματα εξουσίας και τους διεφθαρμένους συνδικαλιστές λεηλάτησαν τον πλούτο της χώρας αλλά και όλο το ευρωπαικό χρήμα που εισέρρευσε στα κρατικά ταμεία με όλα τα προγράμματα που προηγήθηκαν.
Κι ενώ όπου νάναι συμπληρώνεται μισός αιώνας μεταπολίτευσης, οι ίδιοι διεφθαρμένοι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες εξακολουθούν να λεηλατούν μεγάλο μέρος από τα δις των
δανειστών που δίνονται σε συνδυασμό με τα μνημόνια. Οι συγκεκριμένοι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες είναι εκείνοι τους οποίους ο Σόιμπλε είχε αποκαλέσει ολιγάρχες και θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Γερμανοί πολίτες τους γνωρίζουν πολύ καλά.

Τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν πάρει μάλιστα και συνεντεύξεις σε κάποιους από δαύτους. Απλά στην περίπτωσή τους έχουν και οι Γερμανοί φίλοι λερωμένη την φωλιά τους. Πιο πολύ και από τους Αμερικανούς, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν τους εγχώριους ολιγάρχες για να εδραιωθούν οι γερμανικές πολυεθνικές όπως η Siemens στην εγχώρια αγορά.

Το αν θα αποφασίσουν οι δανειστές να χρησιμοποιούν τους ίδιους διάυλους για να επιβάλλουν τις πολυεθνικές τους στην αγορά της Κολομβίας των Βαλκανίων εξαρτάται και από την δική μας βούληση να αντικαταστήσουμε τον διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας και τα κόμματά τους με νέα κόμματα που θα είναι δημιούργημα πρωτοβουλίας των απλών πολιτών.
Χρειαζόμαστε πολλά νέα κόμματα τα οποία θα δημιουργηθούν από την βάση κι όχι από τους κηφήνες του Κολωνακίου και την διαπλοκή που τους στηρίζει.

Είναι εθύνη του κάθε πολίτη να αλλάξει την μοίρα του και την μοίρα της χώρας.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” θα στηρίξει κάθε νέα τέτοια προσπάθεια απλών πολιτών για την ίδρυση κομμάτων από ανθρώπους που έχουν διοικήσει έστω ένα περίπτερο στην ζωή τους. Είναι η απάντηση στους ανεπάγγελτους πολιτικούς που κυβερνάνε την χώρα ως θεραπαινίδες μιας χούφτας σεσημασμένων νταβατζήδων.

Μείνετε συντονισμένοι….

kourdistoportocali.com

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria