ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΟΥΤΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ - OlaDeka

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΟΥΤΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ

ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΧΕΛΩΝΑΣ
ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ

Πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται για τις μεγάλες καθυστερήσεις και το πολύ…κοσκίνισμα (ο λαός ξέρετε τι λέει για όποιον δεν θέλει να ζυμώσει) στην κατάθεση του πορίσματος για την υπόθεση της τεράστιας κλοπής καυσόξυλων της Κλεισούρας.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι όταν χαθεί δελτίο κίνησης δασικών προϊόντων -το λεγόμενο βιβλίο- η διεύθυνση δασών προβαίνει σε μηνύσεις εναντίον αυτών που το χάσανε. 
ΣΤΗ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ Ο Κ.Χ.ΛΙΑΜΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Ο προϊστάμενος της Δ/σης δασών Καστοριάς, ισχυρίζεται ότι έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις μαρτύρων και δασικών υπαλλήλων και μετά θα έκανε μήνυση. Ωραία. Τώρα. Τώρα που απ ότι όλοι γνωρίζουμε τελείωσε η προαναφερθείσα διαδικασία, θα κάνετε καμιά μήνυση κύριε Λιάμη?
Τον φάκελο της υπόθεσης θα έπρεπε από την περασμένη βδομάδα να τον έχει στείλει στην δικαιοσύνη αλλά ακόμη βρίσκεται στο δασαρχείο. Τι συμβαίνει κύριε προϊστάμενε? Τι σας εμποδίζει να κάνετε αυτά που υποχρεούστε? 
Περιμένουμε και παρακολουθούμε…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria