Έρχονται φόροι σε σόμπες και τζάκια - OlaDeka

Έρχονται φόροι σε σόμπες και τζάκια

Έρχονται φόροι σε σόμπες και τζάκια

«Θα ζήσουμε τον τραγικό χειμώνα του 1941-1942». Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών μας που δεν φαίνεται να έχουν τέλος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του NEWSBOMB, μετά την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο οι τροϊκανοί ζητούν να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο ρεύμα και να επιβληθούν φόροι στα καυσόξυλα και στους ιδιοκτήτες τζακιών!

Οι τροϊκανοί θέλουν να επιβάλουν στους Έλληνες να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Πώς; Με το να επιβαρύνουν με φόρους και αυξήσεις το κόστος των άλλων εναλλακτικών μορφών θέρμανσης.Αντιλαμβανόμενοι ότι αρκετοί αντιμετώπισαν το πρόβλημα της θέρμανσης με κλιματιστικά, τον περασμένο χειμώνα, οι τροϊκανοί ζητούν αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και του ΦΠΑ για το ηλεκτρικό ρεύμα στο 23%.

Αδίστακτοι ζητούν ακόμα και φόρο στα τζάκια και στα ξύλα

Εκεί όμως που έδωσαν ρεσιτάλ παραλογισμού ήταν με τα καυσόξυλα και τα τζάκια.
Eλληνική αντιπροσωπεία δεν πίστευε στα αυτιά της ακούγοντας τους Τροϊκανούς να προτείνουν:
-Ειδικό φόρο περιβάλλοντος σε όσα σπίτια έχουν τζάκι.
-Επιβολή τέλους στις επιχειρήσεις που πουλάνε καυσόξυλα προκειμένου αυτό να μετακυλιστεί στην τιμή τους και να μειωθεί η κατανάλωση.
-Έλεγχος με ειδικά συνεργεία για να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή στην εμπορία καυσόξυλων, με αυστηρές ποινές και πρόστιμα τόσο για την επιχείρηση όσο και για τον καταναλωτή που δεν ζητά απόδειξη προκειμένου να επιτύχει καλύτερη τιμή. Επανέρχεται ο εφιάλτης της κατοχής.
Είναι προφανές ότι από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων από τις Βρυξέλλες έχει εκλείψει κάθε ίχνος σεβασμού στο πρόσωπο του χειμαζόμενου ελληνικού λαού και αν δεν μπει ένας φραγμός, αναμένεται να ζήσουμε ξανά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο τόπος μας κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής τον βαρύ χειμώνα της πείνας του 1941-1942 όταν ποτέ άλλοτε δεν καταγράφηκε τόσο μεγάλος αριθμός θυμάτων και ακόμη περισσότερο απαξίωση και εξευτελισμός της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας
.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria