Oι έφεδροι της ΚΕΕΔ επιμένουν και καλούν σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2013 - OlaDeka

Oι έφεδροι της ΚΕΕΔ επιμένουν και καλούν σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2013

Oι έφεδροι της ΚΕΕΔ επιμένουν και καλούν σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2013

Οι αναρτήσεις τους προκάλεσαν την κοινή γνώμη πριν από μερικές εβδομάδες και προτού ξεκινήσει η χιονοστιβάδα των εξελίξεων για τη Χρυσή Αυγή. Η συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει την προηγούμενη εβδομάδα απαγορεύτηκε, ωστόσο, οι έφεδροι της ΚΕΕΔ καλούν σε νέο συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα.

Σε ανάρτησή τους στο facebook διευκρινίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με πραξικοπηματικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές, ενώ τάσσονται και κατά της Χρυσής Αυγής.

Αυτή τη φορά η ΚΕΕΔ καλεί σε συγκέντρωση στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής 06 Οκτωβρίου 2013, στην πλατεία Συντάγματος.

Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

  • «Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013 
  • Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας 
  • Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό 
  • Σεβόμενοι 
  • Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία 
  • Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους 
  • Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία 
  • Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους 
  • Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού».


Στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

  • «Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος
  • Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ’ επέκταση φυσικό τρόπο. 
  • Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας. 
  • Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. 
  • Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων».


Τι απαντούν για τα περί πραξικοπήματος

  • «Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs. Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας. 
  • Η αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προφανώς δεν σχετίζεται με πραξικοπηματικές ή άλλες αντισυνταγματικές ενέργειες καμίας πλευράς. Μένουμε με την αποδοχή των προτάσεών μας από τον ελληνικό λαό που εκδηλώνεται με συρροή μηνυμάτων. 

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν εμφανίστηκε χθες. Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα ενδεικτικά αναφέρονται:
-Αντιμνημονιακή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.
-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Γερμανική πρεσβεία.
-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Ανωτάτη Αρχή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της Α. Μέρκελ.
Τα συνθήματά μας είναι “Δεν υπάρχει δεξιά – δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκαλα Ελλήνων Ιερά” και “Μαζί – μαζί να φύγουν οι Ναζί”.
Τυχόν διασυνδέσεις της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Μας ενώνει η ελληνική Σημαία και η αγάπη μας για τη Πατρίδα.
Η πρόσκληση και η διακήρυξή μας, έχουν σταλεί σε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα καθώς και στους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς».

iefimerida.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria