ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ - OlaDeka

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

Το γρηγορότερο αύριο Παρασκευή και το αργότερο τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας παραδίδει η διεύθυνση δασών στην εισαγγελία Καστοριάς, το πόρισμα για την κλοπή των καυσόξυλων στην Κλεισούρα Καστοριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική εκτίμηση του πορίσματος είναι ότι δεν κόπηκαν παράνομα επιπλέον ξύλα, -και λέμε αρχική επειδή η
συνέχεια μπορεί να αλλάξει πολλά με αυξητική κατεύθυνση-μιλά για 250 τόνους δηλαδή τα μισά από ότι ακούγεται μέχρι στιγμής.

Οι εκτιμώμενοι τόνοι όμως είναι πολύ πιθανόν να αποδειχθεί ότι είναι περισσότεροι αν στην πορεία της προανάκρισης από την εισαγγελία, προκύψουν περισσότερα τεκμήρια απ ότι έχει μέχρι στιγμής η διεύθυνση δασών.

Το λέμε αυτό γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι, προσέρχονται στην διεύθυνση δασών, ακόμη και στην αστυνομία, με χαλαρή διάθεση. Όταν όμως ο εισαγγελέας βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, τότε θα χαθούν τα πρόσκαιρα χαμόγελα ανετίλας και αλαζονείας μερικών και θα ανοίξουν τα στόματα. Ως τώρα κάποιοι δηλώνουν ελαφρά τη καρδία ότι θα επιστρέψουν πίσω τα κλεμμένα. Αμ δεν είναι μόνο αυτό όμως! Δεν θα τα επιστρέψεις φίλε, θα κατασχεθούν τα ξύλα και συ θα μπεις φυλακή! Τότε να δούμε αν θα συνεχίζεις να τα βλέπεις παιχνιδάκι τα πράγματα ή θα καταλάβεις ότι πρέπει να μιλήσεις….

Πάντως το σίγουρο είναι ότι το πόρισμα της διεύθυνσης δασών δείχνει παρανομία στο φουλ.Και μάλιστα με αποδείξεις και τεκμήρια. Σήμερα πρόκειται να συζητηθεί το θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο. Ο  αρμόδιος προϊστάμενος της διεύθυνσης δασών, δέχτηκε πρόσκληση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά αρνήθηκε ευγενικά επειδή όπως φέρεται να είπε ο ίδιος,«Εγώ έχω να στείλω το πόρισμα στον εισαγγελέα.Από κει και ύστερα αναλαμβάνει εκείνος» Έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια και δεν είναι μακριά.Απ ότι μαθαίνουμε, ολοκληρώνεται όπου να ναι και το πόρισμα της Αστυνομίας που αναμένεται επίσης πολύ ενδιαφέρον.Μείνετε συντονισμένοι. Κάποιοι που το παίζουν άνετοι μέχρι στιγμής, θα σπαρταρούν σε λίγο…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria