Καστοριά: Έκθεση Ρώσων καλλιτεχνών στο αρχοντικό Βέργου - OlaDeka

Καστοριά: Έκθεση Ρώσων καλλιτεχνών στο αρχοντικό Βέργου

Καστοριά: Έκθεση Ρώσων καλλιτεχνών στο αρχοντικό Βέργου
Ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη και τον Σύνδεσμο Πολιτιστικής και Επιχειρηματικής Συνεργασίας και Φιλίας με τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «ΦΙΛΙΑ» διοργανώνουν έκθεση Ρώσων καλλιτεχνών στο αρχοντικό Βέργου Καστοριάς με τίτλο On the crossroad of peoples and cultures από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου 2013.

Πρόκειται για τη 2η έκθεση που πραγματοποιούν στη Β. Ελλάδα οι Ρώσοι καλλιτέχνες, όλοι μέλη Διεθνών και Ρωσικών Ενώσεων Καλλιτεχνών. Πρόκειται για τους: Valeriy Morozov (ζωγραφική), Valentina Kuzmicheva (ζωγραφική), Klarissa Lonshakova(αγιογραφία), Ekaterina Shirokova (ζωγραφική), Olga Panchenko (χειροτεχνήματα),Petr Panchenko (ζωγραφική), Evgeniya Kove (ζωγραφική), Anton Ketov  (ζωγραφική), Natalia  Kozlinskaia (ζωγραφική), Olga Sirotinskaia (ζωγραφική, κεραμικά),  Elena Khrustaleva (ζωγραφική).
Εκτός από τα ξεχωριστά δείγματα Αγιογραφίας και Ρώσικης παραδοσιακής δημιουργίας που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει έργα ζωγραφικής που αναφέρονται σε θέματα φύσης, προσώπων, ζώων, τη χώρα της Ρωσίας αλλά και άλλες χώρες όπως και τις ορθόδοξες εκκλησίες.
Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στο Αρχοντικό Βέργου, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά με τη νέα του φυσιογνωμία ως «Χώρος Τέχνης» του Δήμου Καστοριάς.
Η έκθεση θα λειτουργεί για το κοινό έως τις 21 Οκτωβρίου και ώρες 11.00-14.00& 18.00-21.00.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria