Τράγκας: Η ατμόσφαιρα είναι χουντική –κατοχική. - OlaDeka

Τράγκας: Η ατμόσφαιρα είναι χουντική –κατοχική.

Τράγκας: Η ατμόσφαιρα είναι χουντική –κατοχική.

Επιστροφή στον ελεύθερο αέρα των fm. Από αύριο το πρωί, Θεού θέλοντος, θα είμαι και πάλι κοντά σας, στην συχνότητα του Real Fm για μία ακόμη χρονιά. Αυτή τη φορά δεν θα είναι πολύ εύκολος ο ρόλος μου. Σκέφτομαι ότι κάθε πρωί θα έχω να κάνω με μία πυροβασία, αφού τα πάντα αποσυντίθενται και διαλύονται γύρω μας και είναι κοινή επιθυμία όλων να κρατηθούμε απ’ ότι απομένει.


Έχω να πω πολλά. Για όσα συμβαίνουν στο πολιτικό και οικονομικό τοπίο, ενώ έχουμε ήδη διπλο-χρεοκοπήσει και τα κρεματόρια της ανεργίας δουλεύουν στο φουλ! Έχω να πω πολλά για όσους συνεργάζονται με τους ξένους για την οριστική διάλυση της χώρας και για τις «φαμίλιες» που σκοτώνονται μεταξύ τους, προκειμένου να σκυλέψουν πάνω στο κουφάρι της κατασπαραγμένης, από τους δανειστές, οικονομίας μας. Όπως έχετε αντιληφθεί, τα πιόνια των Γερμανών στην Αθήνα, τα πολιτικά αθύρματα, αυτό το κράμα δοσιλογισμού και ηλιθιότητος, επιμένει ότι υλοποιεί πρόγραμμα «νοικοκυρέματος» της οικονομίας του τόπου. 
Π.χ. οι ανόητοι και άθλιοι των Αθηνών, επιμένουν ότι με αυτές τις μεθόδους και τις περικοπές βελτιώνουν την κατάσταση στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας, ενώ η πατρίδα μας, η κοινωνία και η οικονομία, αποσυντίθεται ολοένα και περισσότερο. Οι επιστήμονες και τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό. Το αποτέλεσμα όλου αυτού του οικονομικού κανιβαλισμού, είναι ο οικονομικός θάνατος και η εξαθλίωση εκατομμυρίων Ελλήνων και η κορύφωση της ανεργίας κοντά στο 30%(!), με ρεκόρ για τους νέους ανθρωπους, 62%(!). Η ατμόσφαιρα είναι χουντική –κατοχική. Χιλιάδες Έλληνες απειλούνται με διώξεις με βάσει νόμους που σχεδιάστηκαν, υπαγορεύτηκαν και ψηφίστηκαν με υπόδειξη των ξένων δυνάμεων κατοχής. Ήδη γράφεται στο εξωτερικό ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι η μεταμόρφωση μίας χώρας σε αποικία χρέους, όπου τα πάντα ελέγχονται από ξένους και με «φυλετικούς» νόμους ειδικά για τους … «διεφθαρμένους» και υπόδουλους Έλληνες, οι οποίοι πλέον έχουν την τύχη ιθαγενών που πρέπει να πιστεύουν στα «καθρεφτάκια» και στα «μπιχλιμπίδια» της βοήθειας των ξένων.

Ήδη ζητάνε να πάρουν στα χέρια τους το ΤΑΙΠΕΔ και να το μεταφέρουν στο Λουξεμβούργο. Δηλαδή να έχουν στα χέρια τους όλη τη Δημόσια περιουσία, προς άμεση ρευστοποίηση, με αγοραστές όποιους θέλουν και με τίμημα όσο θέλουν. Το δεύτερο που ζητάνε (αν δεν προκύψει λύση στο πρώτο), είναι να πάρουν ακίνητα και εκτάσεις του δημοσίου αξίας 20 δις (φαντάζεστε με την πτώση των τιμών που υπάρχει σήμερα για την ελληνική γη και τα ακίνητα), πόσες δημόσιες εκτάσεις και κτήρια θα πρέπει να καταγράψουν στους καταλόγους για να συμπληρωθούν τα 20δις! Και αυτό το θέλουν, με αντάλλαγμα να μηδενίσουν να επιτόκια δανεισμού, μέχρι το 2022, ώστε το χρέος να φτάσει το 110%, δηλαδή όσο ήταν το 2009, επί Γιώργου Παπανδρέου.! Σ’ αυτά όλα δεν περιλαμβάνονται τα νέα πακέτα που έρχονται για να καλύψουν τα χρηματοδοτικά κενά -όπως λένε- που μέχρι το 2020, θα ξεπεράσουν τα 70δις!.

Ήδη φωνάζει όλη η Ευρώπη, ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι σε καμία περίπτωση βιώσιμο. Αντίθετα, ολοένα και περισσότερο φαίνεται ότι τα δανεικά δεν σβήνουν με δανεικά και ότι ο στόχος των διεθνών τοκογλύφων είναι ο απόλυτος έλεγχος της πατρίδας μας και σε τελική στόχευση ο διαμελισμός της! Όπως γράφουν στο εξωτερικό, πρόκειται για το μαρτύριο του Σίσυφου. Την ίδια ώρα η Γερμανία έχει κερδίσει από την κρίση στην Ελλάδα και στη νότιο Ευρώπη πάνω από 100 δις ευρώ. Όλα όσα λένε οι μαυρισμένοι από τις καλοκαιρινές διακοπές πολιτικοί μας, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Μετά από 6 χρόνια βαθύτατης ύφεσης, το δεύτερο 6μηνο του 2013, το 2014 αλλά και τα νέα μέτρα που έρχονται για το 2015 και το 2016, θα αποτελέσουν πραγμαιτκό εφιάλτη για χιλιάδες οικογένειες, με αποτέλεσμα να τιναχτούν στον αέρα όλες οι υπάρχουσες μέχρι στιγμής, κοινωνικές- πολιτικές ισορροπίες.

Η Δεξιά και η Κεντροδεξιά, δεν θα είναι πλέον ο χώρος που γνωρίζαμε. Οι αστικές παλαιές οικογένειες, βυθίζονται και αυτές στην απόγνωση, τρώνε το εναπομείναν οικονομικό λίπος τους και φεύγουν μακριά από τις παλαιές πολιτικές θέσεις και τους παραδοσιακούς δογματισμούς. Στην Αριστερά, η ίδια σύγχυση. Με ένα ΣΥΡΙΖΑ, που «παίζει» πολιτικά, σε πολύ ήπιους τόνους, όταν μιλάει για τις σχέσεις της Ελλάδος με τους Γερμανούς και τους άλλους ξένους, με το Πασόκ, συνυπεύθυνο και συνένοχο για ότι συμβαίνει σήμερα, με τη Δημοκρατική Αριστερά να έχει παίξει έναν σκοτεινό και ιδιαίτερα αρνητικό ρόλο στην στήριξη του μνημονίου και της κατοχής που ιφίσταται η χώρα. Ας μην ξεχνάμε ότι μας έλεγαν, από την εποχή του Παπανδρέου, ότι η χώρα πρόκειται να βγει πάλι στις αγορές το 2012 και ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος γιατί αν γυρίζαμε στη δραχμή, ή πτωχεύαμε τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Πόσο χειρότερα θα ήταν; Θα είχαμε ανεργία μεγαλύτερη από το 30% με χαλαρό νόμισμα; Θα είχαμε μεγαλύτερη πτώση του βιοτικού επιπέδου; Και για πόσο θα κρατούσε αυτή η χειρότερη κατάσταση, τη στιγμή που τώρα μας λένε ότι για 30 ή 50 χρόνια η Ελλάδα θα βαδίζει στο αέναο χρέος και στην ύφεση;
Από αύριο λοιπόν, επανέρχομαι στον Real Fm. Κάθε πρωί, Δευτέρα- Παρασκευή, θα είμαστε μαζί 8-10πμ. Μην χάσετε την πρεμιέρα, ο Καλαμαράκης για μία ακόμη χρονιά θα δώσει τα ρέστα του!!!! Από την ερχόμενη Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου- και πάλι Θεού θέλοντος- θα είναι μαζί σας ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» στο ΣΚΑΙ. …
KEEP IN TOUCH!
Υ.Γ. Φέτος θα είμαι ακόμη καλύτερος στο….σημάδι! Έκανα ιδιαίτερη εξάσκηση όλο το καλοκαίρι…
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria