Αλβανία: 37 βουλευτές υποστηρίζουν επέκταση συνόρων της χώρας! - OlaDeka

Αλβανία: 37 βουλευτές υποστηρίζουν επέκταση συνόρων της χώρας!

Αλβανία: 37 βουλευτές υποστηρίζουν επέκταση συνόρων της χώρας!

Την επέκταση των αλβανικών συνόρων σε βάρος των γειτονικών κρατών, σύμφωνα με το σχέδιο «Φυσική Αλβανία», μέχρι στιγμής, την έχουν υπογράψει 37 βουλευτές του Κοινοβουλίου των Σκοπίων.
Τα αλβανικά κόμματα των Σκοπίων- DUI, DPA και RDK, προτιμούν να σιωπούν σχετικά με τον ισχυρισμό ότι μέλη του Κοινοβουλίου του κράτους των Σκοπίων έχουν υπογράψει το σχετικό αίτημα.

Μέχρι το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, πάνω από 1 εκατομμύριο υπογραφές θα υποβληθούν στην Ουάσιγκτον, το Βερολίνο, τη Βιέννη, το Παρίσι, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες, όπου θα αντικατοπτρίζεται η θέληση των Αλβανών που κατοικούν σε περιοχές των Βαλκανίων και που επιδιώκουν να σχηματίσουν ένα ενιαίο κράτος με πρωτεύουσα τα Τίρανα, σημειώνει χαρακτηριστικά το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

«Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, θα εκπλαγείτε από το πόσο πολλές υπογραφές θα συγκεντρωθούν στην υποστήριξη της ιδέας της ενοποίησης των Αλβανών σε ένα ενιαίο κράτος πέρα από τα όρια που καθορίστηκαν πριν από 100 χρόνια, από την περίοδο του Κοινοβουλίου της Αυλώνας το 1912», είπε ο εμπνευστής της ιδέας της ‘Φυσικής Αλβανίας’, Κότσο Ντανάι- KoçoDanaj. Ο Ντανάι, εδώ και πολύ καιρό άρχισε τη συλλογή υπογραφών από Αλβανούς που ζουν σε άλλα μέρη για την υποστήριξη αυτής της ιδέας, σημειώνει το ‘Ιλλυρία’.

ΑΠΟΔΟΣΗ: Βαλκανικό Περισκόπιο

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria