KICK: Μαθητευόμενος γουνοποιός στην Κοπενχάγη, πετυχαίνει κορυφαία βαθμολογία - OlaDeka

KICK: Μαθητευόμενος γουνοποιός στην Κοπενχάγη, πετυχαίνει κορυφαία βαθμολογία

KICK: Μαθητευόμενος γουνοποιός στην Κοπενχάγη, πετυχαίνει κορυφαία βαθμολογία

Τα δημιουργικά ταλέντα στο Kopenhagen Internationale Center Kreativitet (Kick) κάνουν θαύματα. Πρόσφατα, ένας από τους μαθητευόμενους γουνοποιούς από το κέντρο σχεδιασμού Studio της Kopenhagen Fur, έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για την
αποφοίτησή του.

Ο Mikkel Schou, ο οποίος ξεκίνησε ως μαθητευόμενος στο Studio πριν από έξι μήνες, έχει μόλις ολοκληρώσει τη βασική αποφοίτησή του από CPH West, το οποίο είναι ένα από τα λίγα σχολεία στη Δανία, που προσφέρει ειδικά μαθήματα γουναρικής.

Εδώ το νέο ταλέντο του νέου furrier σημείωσε κορυφαία βαθμολογία για το όμορφο φόρεμα του και μια νέα τεχνική γούνας που έχει αναπτυχθεί στο Studio, η οποία έχει μια μακρά ιστορία ανάπτυξης με διάφορες δημιουργικές συνεργασίες σε σχολεία της Δανίας.

Το κορυφαίο φόρεμα  έχει δημιουργηθεί με τη χρήση τεσσάρων αρσενικών βιζόν Glow Velvet βαμμένων ως «Midnight Blue . Η τεχνική που χρησιμοποιείται από τη μέση και κάτω ονομάζεται «Lamel» και δίνει μια ελαφριά και κλασική εμφάνιση που πηγαίνει  με το μαύρο νεοπρένιο το οποίο χρησιμοποιείται για την κορυφή. Επιπλέον, Mikkel Schou χρησιμοποιεί μαύρο δέρμα αγελάδας, καθώς και χοίρου στο χρώμα «μπλε ελεκτρίκ», και έτσι δείχνει το ταλέντο του  στις λεπτομέρειες με τις κάθετες γραμμές που ακολουθούν και υποστηρίζουν το σχήμα του σώματος.

Συνολικά, ένα όμορφο έργο τέχνης που σμέσα στην απλότητά του, απεικονίζει τη δημιουργική πλατφόρμα της Kick, και βοηθά στο να αναδειχθεί ότι η γούνα ανήκει πραγματικά στη βιομηχανία της μόδας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria