Πλαστό τελικά το ομόλογο των 600δις των ομογενών σύμφωνα με το υπουργείο οικονομικών των Η.Π.Α. - OlaDeka

Πλαστό τελικά το ομόλογο των 600δις των ομογενών σύμφωνα με το υπουργείο οικονομικών των Η.Π.Α.

Άνθρακας ο θησαυρός των 600 δισ. ευρώ που θα διέθετε ο οργανισμός End National Debt για να σώσει την Ελλάδα και την Κύπρο από την πτώχευση.

Το υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών ανέφερε πως το επίμαχο ομόλογο είναι πλαστό.

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Καρυώτη, καθηγητή της Πολιτικής Οικονομίας του Maryland, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, το ομόλογο αυτό είναι πλαστό, καθώς ο ίδιος απευθύνθηκε σε ειδικούς του υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, που εξέτασαν αντίγραφό του και κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα.

«Οι ειδικοί μου απάντησαν στις 3 Οκτωβρίου και μου είπαν: Ερευνήσαμε το ομόλογο που μας στείλατε και σας λέμε πως είναι πλαστό. Κυκλοφορούν πολλά τέτοια παρόμοια στην αγορά. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν πουθενά αυτά…».

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη απάντηση του υπ. Οικονομικών της Αμερικής, «Αυτό το ομόλογο είναι ψεύτικο ενώ ψεύτικα είναι και τα ονόματα των αξιωματούχων που υπογράφουν το ομόλογο αυτό».

»Και τα υπόλοιπα ομόλογα είναι πανομοιότυπα με αυτό. Μάλιστα για να δείξουν μια κάποια αυθεντικότητα το κάθε ένα από αυτά, έχει διαφορετικό αριθμό επάνω», συμπλήρωσε ο κύριος Καρυώτης ο οποίος για μια περίοδο υπήρξε αντιπρόεδρος του συγκεκριμένου οργανισμού.

Oladeka:Και ρωτάμε εμείς οι αφελείς, αυτοί οι κύριοι θα κυκλοφορούν για πολύ ακόμη ελεύθεροι?
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria