Αποκαλύψεις express και μίζες στον Κυριακάτικο Τύπο - OlaDeka

Αποκαλύψεις express και μίζες στον Κυριακάτικο Τύπο

@ME νέες αποκαλύψεις επανέρχεται δριμύτερος ο Κυριακάτικος Τύπος ο οποίος έχει απο όλα.   Οπως η ‘Real News’ που αναφέρει ότι “Τα μυστικά ραντεβού με Μπέλτσιο και Γερμανούς-Γιάφκα της μίζας το
γραφείο του Ακη-Τι αποκαλύπτει σε κατάθεση φωτιά ο Χανς Μουλενμπεργκ οικονομικός διευθυντής μεγάλης εταιρείας-Στο ξενοδοχείο Imperial της Βιέννης κλείδωσε η διανομή της προμήθειας- Το χειρόγραφο ντοκουμέντο της βρώμικης συναλλαγής και οι αποκλειστικές πληροφορίες…” Το ‘Πρώτο Θέμα’ σχολιάζει ότι “Ενώ στέλνει φυλακή τους πολίτες για 1 ευρώ ΦΠΑ- Τι συγκαλύπτει ο υπουργός Express service-Ο Ραυτόπουλος χρωστάει 133 εκ. ευρώ στο ΙΚΑ και έχει να πληρώσει 20 χρόνια- Καταδολίευση του Δημοσίου με μεταφορά συμβολαίων χιλιάδων αυτοκινήτων της Αγροτικής ασφαλιστικής απο την express service στη….
προσωπική του εταιρεία-Λούκα, Κουτρουμάνης και Σπυρόπουλος αδειάζουν τον Παπακωνσταντίνου”…
@Το ‘Παρόν της Κυριακής’ τονίζει ότι “Γκάλλοπ της Rass- Δεν αναστρέφεται η πορεία κατάρρευσης- ΠΑΣΟΚ εναντιον Γιώργου-Πάνω απο τους μισούς ψηφοφόρους του θεωρούν ανίκανη την Κυβέρνηση να βγάλει την χώρα απο την κρίση- Μειώθηκε στο 2,7% η διαφορά με την ΝΔ- Για πρώτη φορά ο Παπανδρέου συγκεντρώνει περισσότερες αρνητικές γνώμες απο τον Σαμαρά….”. Το ‘Αρθρο’ προσθέτει ότι “Σημαντική μείωση χρέους με αποκρατικοποιήσεις και εκποιήσεις-Η ώρα των αποκρατικοποιήσεων- Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια για έσοδα ως 50 δις ευρώ”. Κούνια που μας κούναγε λοιπον… @Το ‘Βήμα της Κυριακής’ υπογραμμίζει ότι ‘Δραμτικό μήνυμα απο την Κομισιόν-Θελουμε να σας σώσουμε εσείς όμως μπορείτε; -Τρισέ και Ρομπάι έρχονται στην Ελλάδα για να στηρίξουν τις αλλαγές”. Η ‘Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία’ εξηγεί απο την πλευρά της ότι “Κορυφαίοι υπουργοί δηλώνουν αδυναμία να συμβάλλουν στις περικοπές- Ιός Δεν πληρώνω στην Κυβέρνηση- Τα Greek statistics σε νέο επεισόδειο…..” @Αποαλυπτική η Καθημερινή του Παπαχελά που συμπληρώνει ότι “Στον αέρα η εφαρμογή των επιταγών του Μνημονίου- Ορόσημο η 15η Απριλίου για διορθωτικό ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές”. Ο ‘Ελεύθερος Τύπος’ κεντρίζει με ένα πρωτοσέλιδο που αναφέρει ότι “15 Απριλίου σκάει ο λογαριασμός για πρόσθετα μέτρα μέσα στο 2011-Βόμβα 8 δις διαλύει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και Παπακωνσταντίνου- Κόβουν αναδρομικά το ΕΚΑΣ, τις παροχές σε πολύτεκνους αλλα και ανέργους…” Τέλος το ‘Εθνος’ καταλήγει ότι “Οι μανδραρίνοι του Κράτους συνεχίζουν απτόητοι το πάρτυ της σπατάλης- Που πάνε τα λεφτά..-ΟΣΕ έδωσε αύξηση 25% στους διευθυντές, ΔΕΗ χορηγεί δάνεια 15 στους εργαζόμενους, ΕΥΔΑΠ και Γ.Γ. Νέας γενιάς με δωράκια και παροαχές φαντάσματα…”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria