Η Δικαιοσύνη έχει χρεοκοπήσει - OlaDeka

Η Δικαιοσύνη έχει χρεοκοπήσει

Όπως είναι γνωστό, η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διασπορά ψευδών ειδήσεων, με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που αναφέρουν ότι η Ελλάδα χρεοκοπεί στις 25 Μαρτίου.

Η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει στις 25 Μαρτίου και ο λόγος είναι απλός: Η χώρα έχει χρεοκοπήσει εδώ και ένα χρόνο. Μάλλον, μόνο η κυρία Ράικου δεν το έχει αντιληφθεί αυτό.

Αν η κυρία Ράικου διαβάζει εφημερίδες δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει διαβάσει άπειρα δημοσιεύματα (και μάλιστα πρωτοσέλιδα) που να αναφέρονται στη χρεοκοπία της χώρας – και βέβαια, όχι σε μελλοντικό χρόνο αλλά στον Αόριστο και στον Παρακείμενο.
Οπότε, γιατί η κυρία Ράικου δεν κάλεσε όλους αυτούς που έχουν γράψει επανειλημμένως πως η χώρα έχει χρεοκοπήσει για να τους μαλώσει και αναζητά αυτούς που υποστηρίζουν πως η χώρα θα χρεοκοπήσει; Δεν αντιλαμβάνεται πως αυτοί που υποστηρίζουν πως η χώρα θα χρεοκοπήσει θεωρούν δεδομένο πως η χώρα δεν έχει χρεοκοπήσει ακόμα;
Εξίσου περίεργο είναι πως η προκαταρκτική εξέταση γίνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων». Σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός της υποστήριζε πως «λεφτά υπάρχουν» και έχει συλληφθεί επανειλημμένως –μαζί με τον υπουργό Οικονομικών και άλλους υπουργούς- να ψεύδονται ασύστολα, γίνεται προκαταρκτική εξέταση για «διασπορά ψευδών ειδήσεων». Οι μόνοι που δεν αντιλαμβάνονται το γελοίον του πράγματος είναι οι δικαστικοί λειτουργοί.
Η χώρα έχει χρεοκοπήσει. Και η Δικαιοσύνη της χώρας έχει χρεοκοπήσει εδώ και χρόνια. Μαζί με τη λογική.
Πιτσιρίκος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria