Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Απόκτηση Βασικών Δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες «Ήρων-2» - OlaDeka

Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Απόκτηση Βασικών Δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες «Ήρων-2»

Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Απόκτηση Βασικών Δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες «Ήρων-2». Η οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος «Ήρων-2» γίνεται με ευθύνη της Διεύθυνσης Δ.Ε. Καστοριάς και με ειδικότερες αρμοδιότητες της Ν.ΕΠ.ΕΚ.Ε. Καστοριάς. Το πρόγραμμα «Ήρων-2» εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το
Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΣΠΑ 2007-13) και από το Ελληνικό Δημόσιο. Το έργο απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους ενήλικες, αρχάριους στην πληροφορική, που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες στις νέες τεχνολογίες. Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι εκπαιδευόμενοι να είναι άνω των 18 ετών.

Η εκπαίδευση διαρκεί 50 ώρες και ολοκληρώνεται σε διάστημα 10 εβδομάδων (5 ώρες ανά εβδομάδα). Με το πέρας των μαθημάτων, όσοι επιτυγχάνουν στις τελικές εξετάσεις λαμβάνουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης. Τα μαθήματα γίνονται, κατά κύριο λόγο, στα εργαστήρια πληροφορικής των σχολείων της περιφέρειας μας, απογευματινές ώρες, και παρέχονται δωρεάν.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται άμεσα, στη γραμματεία του προγράμματος:

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Καστοριάς (ΚΕΠΛΗΝΕΤ), Καραολή 10, 3ος Όροφος, τηλ.:2467055202, ημέρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες λειτουργίας 11:00-14:30.

ή στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε) Καστοριάς, Μεγάλου Αλεξάνδρου 11, 2ος Όροφος, Καστοριάς, [email protected], τηλ. 2467022216

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, μαζί με την αίτηση, να προσκομίσουν και φωτοτυπία του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Ν.ΕΠ.ΕΚ.Ε. Καστοριάς

Δ/νση: Δ.Δ.Ε. Καστοριάς (ΚΕΠΛΗΝΕΤ), Καραολή 10 (3ος Όροφος) , Καστοριά

Τηλ: 2467055202

Ώρες κοινού: 11:00-14:30

Πληροφορίες: κα. Θάλεια Κολιοπούλου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria