ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! - OlaDeka

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Χιονίζει από το τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία και σε μεγάλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αλυσίδες, ενώ η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν, ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Στα “λευκά” ντύθηκε και η Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί χιονίζει και στο κέντρο της πόλης, ενώ
σήμερα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σ΄ ολόκληρο το νομό. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στους νομούς Ημαθίας Κοζάνης Καστοριάς Γρεβενών και Φλώρινας, όπου σε ορεινές περιοχές το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 20 εκατοστά.

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, ενώ μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα η θερμοκρασία κυμαίνεται στους – 2 βαθμούς Κελσίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και σε τμήματα των εθνικών οδών στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο Νευροκόπι Δράμας ο υδράργυρος έπεσε στους -8 βαθμούς, πυκνό χιόνι πέφτει στα ορεινά της Θράκης και της Θεσσαλίας και η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, Ημαθίας και της βόρειας Χαλκιδικής.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria