QUIZ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ) - OlaDeka

QUIZ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ)

     — Σε ποιο εκλογικό τμήμα του νομού Καστοριάς όταν μετέβει πολίτης για να ψηφίσει διαπίστωσε με έκπληξη ότι το  “μαγαζί”  ήτανε κλειστό από τις 14:00 ως τις 15:00 το μεσημέρι?
     Βοήθεια: ο δικαστικός είχε μεταβεί να γευματίσει σε παρακείμενο χωριό το
οποίο φημίζεται για τις ταβέρνες του…

     — Ποιανού υποψηφίου δημάρχου βρέθηκαν αρκετά άκυρα ψηφοδέλτια στο Δ.Δ. Καστοριάς λόγω στιγμάτων και άλλων τυπογραφικών λαθών, αφού οι επιτελείς του δεν τα είχαν  “καθαρίσει” ως όφειλαν?
      Βοήθεια: ο εν λόγω υποψήφιος συνεχίζει  ευελπιστώντας πως και αυτά θα τον βοηθήσουν να ανατρέψει την κατάσταση…

     — Αληθεύει ότι κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εκλογικών αποτελεσμάτων από τηλεοπτικό δίκτυο της Καστοριάς ο γνωστός δημοσιογράφος διαβάζοντας τα αποτελέσματα ενός εκλογικού τμήματος που έδινε στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια ποσοστό  48%, σχολίασε ότι  “το ΠΑΣΟΚ μόνο στον ύπνο του θα δει αυτό το ποσοστό στην Καστοριά” ? Η μη αντίδραση από Νομαρχιακές, Τοπικές, Κλαδικές κλπ. υποδηλώνει την αποδοχή του σχολίου?

     — Ποιος υποψήφιος δήμαρχος εμπνεύστηκε από σοσιαλιστές αρχηγούς (Α.Παπανδρέου, Ομπάμα, Γ.Παπανδρέου)  και κατέθεσε πρόγραμμα 180 ημερών για να σώσει την πόλη? Γιατί επιμήκυνε το πρόγραμμα κατά 80 ημέρες σε σχέση με τους τρεις προαναφερθέντες? Ρε μπας και έχει σοσιαλιστικές καταβολές και δεν το ‘χει καταλάβει ακόμη?
     Βοήθεια: Δεν χρειάζεται βοήθεια. Το  “πρόγραμμα” τα λέει όλα…

     — Στην κεντρική ομιλία ποιανού υποψηφίου απομακρύνθηκαν από τις πρώτες καρέκλες οι στενοί συγγενείς του ώστε ο ομιλητής να μην τους αντικρύζει και παθαίνει “τρακ”?
     Βοήθεια: Μόνο η σύζυγος παρέμεινε μπροστά…

      –Ποιος εν ενεργεία δήμαρχος και υποψήφιος σύμβουλος υπάρχει περίπτωση να ξαναβαπτισθεί δήμαρχος (εάν βέβαια ο συνδυασμός στον οποίο συμμετέχει λάβει τα πρωτεία την προσεχή Κυριακή) και με ποια  “εκλογική”  προυπόθεση?
     Βοήθεια: Ο συγκεκριμμένος  “βγήκε μπροστά”  κάνοντας ηγετική εμφάνιση το απόγευμα της Τρίτης με δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό…
 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria